Trueta al dia

FUNDACIÓ DR. TRUETA

Trueta al dia

Novembre 2022

La col·laboració entre la Trueta i el Consorci Hospitalari de Vic s’amplia amb la confecció de 150 bosses de roba que serviran per portar els socs dels professionals de la bugaderia al centre.

Llegir més

Octubre 2022

Diuen que el temps passa volant i, com aquell qui no vol la cosa, un dia, mirem enrere i ja han passat un bon grapat d’anys.

Llegir més

Setembre 2022

Setembre treu el nas i després d’unes merescudes vacances és hora de tornar a la feina i aprovisionar-se per a la nova temporada.

Llegir més

Maig 2022

Una ciutat es mesura per la seva capacitat humana i en aquest sentit el seu teixit associatiu diu molt d’ella. És per això que un any més la Trueta ha estat present a la Mostra d’Entitats de Vic, un espai que permet acostar el nostre dia a dia a la ciutadania

Llegir més

Abril 2022

La Covid ha deixat empremta en molts àmbits però poc s’ha parlat de com ha afectat a les persones amb problemes de salut mental greus i al seu entorn familiar. Tancar-se a casa i viure amb la incertesa i la por ha trasbalsat tot el planeta. Si trencar les rutines ha estat dur per molts de nosaltres, us imagineu com ha estat de desestabilitzador per a les persones amb trastorns de salut mental greus?

Llegir més

Març 2022

Deu estudiants d’una Escola de negocis de Copenhaguen van visitar la Trueta de l’1 al 3 de febrer en el marc d’un programa de formació europeu.

Llegir més

Necessites més informació?