Trueta al dia

FUNDACIÓ DR. TRUETA

Trueta al dia

Abril 2023

SANT JORDI AL COR
La celebració de Sant Jordi és sens dubte una de les tradicions que ens té el cor robat. Una oda a la primavera, a la cultura lectora i als beneficis d’expressar el nostre amor als éssers més estimats. A la Trueta ho hem celebrat, com cada 23 d’abril, engalanant-nos amb les senyeres i regalant-nos els protagonistes d’aquest dia: roses i llibres.

Llegir més

Novembre 2022

La col·laboració entre la Trueta i el Consorci Hospitalari de Vic s’amplia amb la confecció de 150 bosses de roba que serviran per portar els socs dels professionals de la bugaderia al centre.

Llegir més

Octubre 2022

Diuen que el temps passa volant i, com aquell qui no vol la cosa, un dia, mirem enrere i ja han passat un bon grapat d’anys.

Llegir més

Setembre 2022

Setembre treu el nas i després d’unes merescudes vacances és hora de tornar a la feina i aprovisionar-se per a la nova temporada.

Llegir més

Maig 2022

Una ciutat es mesura per la seva capacitat humana i en aquest sentit el seu teixit associatiu diu molt d’ella. És per això que un any més la Trueta ha estat present a la Mostra d’Entitats de Vic, un espai que permet acostar el nostre dia a dia a la ciutadania

Llegir més

Necessites més informació?